Hai să ne cunoaștem!

Bună!

Sunt Roxie. Website developer, web designer, mama antreprenor pasionată din spatele roxiehristev.com.

Colaborez cu mame antreprenor la fel ca tine. Mame care fac lucruri MĂREȚE. Mame care acum sunt sau își doresc să devină antreprenori.

Toate pornim în afacerile noastre de la o pasiune, de la acel ”ceva„ care ne aduce bucurie. Însă vrei mai mult, vrei ca pasiunea ta să devină afacerea care te susține financiar. Vrei să nu fie doar un hobby dar să poți câștiga bani din ceea ce-ți place să faci.

 ÎN MOMENTUL ACESTA EU TE POT AJUTA.

Sunt aici să te ajut să duci la următorul nivel pasiunea ta și să construim împreună un loc sigur pentru mica ta afacere.

Îți susțin afacerea prin construirea websiteului tău ca tu să-ți dedici timpul vânzărilor și clienților tăi.

Povestea mea

Mereu mi-am dorit să pot ajuta oamenii din jurul meu. Am trecut prin multe domenii în căutarea locului meu, unde să simt că într-adevăr pot aduce o schimbare în viața cuiva.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și am lucrat ca recruiter în corporații însă mereu simțeam că îmi sunt îngrădite ideile și creativitatea. Mi-am găsit locul atunci când am descoperit web designul, pasiunea care îmbină creativitatea cu nevoia mea de a ajuta.

Cu experiență de peste 4 ani în creare de siteuri, o parte din aceștia fiind în companii, îmi doresc să te ajut și pe tine, mamă antreprenor, ca și mine, să îți construiești o afacere, să poți fi propria ta șefă, să poți petrece mai mult timp cu copilul tău.

Pe lângă creare de siteuri, te mai pot ajuta cu sfaturi, recomandări în ceea ce privește marketingul, copywritingul, graphic designul, sfaturi legate de antreprenoriat in general. Acestea sunt pasiuni secundare care, cred eu, vin să susțină mama antreprenor care are nevoie de îndrumare la început.

Ești pregătită să treci la următorul nivel? Să faci ceea ce iubești mai ușor, mai repede, cu câștiguri mai mari?